Open Mobile Menu Icon

Posebne ponude

Photo Booth

Nezaboravno iskustvo koje ćete pamtiti zauvijek!


Photo Booth predstavlja mjesto namijenjeno fotografiranju odnosno foto kabinu. Uređaj je idealan za korištenje na rođendanu, poslovnom eventu, promociji, maturalnoj večeri ili vjenčanju. Uvjereni smo da je Photo Booth dodatak koji će biti najveći magnet za Vaše goste. Predstavlja nezaboravno iskustvo koje ćete pamtiti zauvijek.

#mirabilismoment

Ovaj tip zabave osigurava Vam jedinstven oblik zabave koji je personaliziran prema Vašim željama. Photo Booth, osigurava Vam instant print fotografija koje će Vama i Vašim gostima ostati kao trajni podsjetnik na Vašu jedinstvenu zabavu. Zabavni rekviziti kao što su perike, šeširi, brkovi, stalci s natpisima, naočale te okviri natjerati će sve Vaše goste da dokažu svoju kreativnost ispred aparata.

Uređaj omogućuje trenutni ispis fotografija, objavljivanja istih na društvenim mrežama (Facebook, Twitter), slanja putem maila. Sve fotografije mogu se personalizirane prema Vašim željama i mogu sadržavati vizualne elemente koje god izaberete, od datuma Vašeg vjenčanja sa zahvalom, do korporativnih vizuala ili nečeg trećeg.

Gin Bar


Gin & Cocktail bar - opsežna lista koktela


Mirabilis se može pohvaliti opsežnim gin i koktel barom, kao i nizom klasičnih kombinacija pića koje su stvorili stručni miksolozi restorana. Poznati kokteli poput Long Island Ice Tea, Mojito i klasično pripremljenog Daiquirija služe kao tematski ugođaj, a kokteli u čast mladenki i mladoženji mogu se prilagoditi događaju.