Open Mobile Menu Icon

Catering

Catering Gušti

Lijepo servirana hrana sama je po sebi ukras svakog stola!


Planiranje započinje s našim koordinatorom vjenčanja koji će vam pomoći u dizajniranju vjenčanja iz snova, dodajući posebne detalje kako bi vaša ceremonija i doček bili uistinu osobni. Naš vjenčani tim poduzima sve korake kako bi osigurao da nema nebitnog detalja, dok voditelj eventa odrađuje sve kako bi se svadbeni par mogao usredotočiti na uživanje u svom posebnom danu.

Mirabilis Pršut Mirabilis Sir

Opcije u restoranu za Vaš događaj omogućuju vam da odaberete između sjedeće večere ili švedskog stola. Sala može primiti do 360 stajaćih događaja za koktel zabavu i do 260 za sjedenje s plesnim podije u klimatiziranom okruženju. Naša sala za vjenčanje ima stropove visoke 5 metara, u potpunosti je opremljena audio-vizualnim mogućnostima, uključujući vrhunsko ozvučenje i vanjsku terasu s gin barom i photo kornerom.
Vaše vjenčanje jedinstven je životni događaj. Sala za vjenčanje Mirabilis nudi vjenčane pakete koji odgovaraju vašem stilu, viziji i budžetu! Razumijemo koliko je važan dan vašeg vjenčanja i učinit ćemo sve da Vaše iskustvo bude jedinstveno. Naše iskusno osoblje pomoći će vam u planiranju savršenog vjenčanja, a mi ćemo predložiti kreativne ideje za planiranje vjenčanja koji će biti zaista originalan i nezaboravan!

Pobjegnite od uobičajenog i planirajte svoje vjenčanje ovdje, u našoj prekrasnoj Sali Mirabilis.

Ugostiteljski tim sale Mirabilis pomoći će vam u planiranju savršenog jelovnika za vjenčanja. Predložit ćemo vam popularne menue i načine posluživanja, a napravit ćemo i posebne menue za goste koji imaju alergije ili posebne prehrambene navike kako bi svi mogli uživati u Vašem vjenčanju!
Predstavljamo gurmanske kulinarske mogućnosti koje je stvorio naš profesionalni kuhar, iskorištavajući sezonske okuse i koristeći najsvježije, održive proizvode, osiguravajući da će vaši gosti uživati u svakom zalogaju.

To je dan proslave s vama u središtu sve pozornosti, ali vjerujte nam, vaši će se gosti sjetiti jelovnika! Naš postupak odabira menua je jednostavan; vi nam recite što volite, što ste vidjeli, što ste doživjeli; a mi ćemo iskoristiti svoje znanje o hrani i piću od prastarih do najnovijih trendova kako bismo stvorili specijalni jelovnik za vašu posebnu večer.

Catering Gušti
Samo najbolje

Lijepo servirana sama je po sebi ukras svakog stola, a još više dolaze do izražaja uz pomno odabrane detalje i cvijeće. Uz hranu i piće, dostavit ćemo i stolove te sav pribor za serviranje i uživanje u jelu i piću. Po Vašoj želji, možete se posluživati sami ili će Vam pomoći naše osoblje poslužujući Vaše uzvanike.

Catering Gušti
Slatki dodir fantazije

Bilo da trebate slatki užitak za privatnu proslavu, svadbu, rođendan ili želite Vašem ugostiteljskom objektu ponuditi slastice, mi imamo rješenje za Vas.
U našoj „slatkoj karti” imamo sitne kremaste i suhe kolače, domaći sladoled, macarone, muffine, rođendanske i svadbene te sve ostale torte a po želji Vam možemo pripremiti i dizajnirati slatki stol.