Open Mobile Menu Icon

Mirabilis

O nama

Mirabilis je prostor za jedinstvena vjenčanja!


Mirabilis je prostor uređen u industrijskom stilu, jedna od najbolje ocijenjenih sala za vjenčanja i već više od pet godina prostor za proslavu Vaših najbitnijih trenutaka. Mi smo stručnjaci za oživljavanje vaše vizije. Na dan vjenčanja omogućite rustikalnu eleganciju bez stresa i dovoljno vremena za uživanje pod zvjezdanim nebom. Ambijent “old industrial” uređenja stvara dramatičnu kulisu za zadivljujuće vjenčanje. Uz to, Mirabilis je mjesto koje će za Vas prilagoditi jelovnik i načine posluživanja.

Mirabilis Mirabilis

Sala za vjenčanja Mirabilis Vas od početka prima i odnosi se prema vama kao prema obitelji. Slušamo što želite i radimo s Vama kako bismo osigurali da svaki aspekt vašeg dana bude savršen. Cijeli se naš tim ponosi što Vaš poseban dan čini jedinstvenim i nezaboravnim.

Virtual walk

Kao da ste tu, prošetajmo zajedno kroz Mirabilis salu za vjenčanja koristeći našu Virtualnu šetnju.

Naša ponuda

svadbene svečanosti
prijem gostiju
krštenja
krizme
pričesti
ostale proslave
banketne stolice
tiffany stolice
okrugli stolovi
pravokutni stolovi
širok odabir stolnjaka
catering usluga
photobooth
cocktail šank
gin šank


posebna ponuda: paket usluga - all inclusive

Naši kuhari prate trendove tradicionalne dalmatinske baštine s naglaskom na svježim sezonskim sastojcima. Nadahnuti jelovnik stapa moderne utjecaje s domaćim okusima. Parovi će imati mogućnost oduševiti svoje goste jelima poput domaćeg dalmatinskog pršuta i paškog sira, s pjenicama od morskih delikatesa, domaće ribe i janjetine te našim slatkim specijalitetima.